EGS

 
SPONZOR 56. NUGS-a:
Easy Going Store – tvrtka Polufinale d.o.o.Završili smo pregovore sa našim sportskim partnerom, i kao što sam prije nekoliko dana najavio jedno iznenađenje, isto se realiziralo!

Dakle, Easy Going Store će biti prisutan na našoj utrci, na našem glavnom gradskom trgu, u petak, 26.5.2017. od 17:00 sati i ponuditi vam vrlo povoljno proizvode brandova koje oni zastupaju.
Također, za stanovnike velikog grada koji se nalazi nešto istočnije od našeg divnog Samobora, Zagreba, možda će biti dobra i sljedeća vijest:
U ponedjeljak, 22.5. i u utorak 23.5., svoje startne pakete za našu utrku možete podići u dućanu EGS-a u Areni, prvi kat, od 10:00 do 21:00 sat!

Easy Going Store je mjesto gdje će se svaki zaljubljenik boravka na otvorenom osjećati dobrodošao. Naša misija je omogućuvanje našim korisnicima slobodu odabira između kvalitetnih svjetskih brandova orijentiranih za proizvodnju odjeće, obuće i opreme za boravak na otvorenom. Uvjereni smo da su Salomon, Columbia sportswear, Hoka One One, Buff, Regatta great outdoors, Fundango New Balance, Mizuno, Brooks, Compressport mamac za svakog znalca koji voli svoje slobodno vrijeme iskoristiti na jedan odličan način − a to je odlazak u prirodu.
Nije nam namjera uska specijalizacija za pojedine aktivnosti, ali svakako ćemo osluškivati Vaše potrebe i probati im udovoljiti. Ono što je sigurno je da u Easy Going Store prodavaonici možete na jednom mjestu pronaći kombinaciju outdoor brandova koju ne možete pronaći nigdje drugdje u Hrvatskoj.
A naravno kompletnu ponudu možete pronaći i na web shopu:
https://egs-shop.com

Također, svi oni koji prijave sudjelovanje na našoj utrci (bilo 5 ili 10km) i uplate startninu za istu, imaju popust od 20% na kompletan asortiman tenisica i tekstila od dana uplate pa do 10. svibnja 2017. u dućanu u Areni!
Dobro, zar ne?
NEE!
ODLIČNO!!