Sponzori

Poštovani,

Kao direktor 56. Noćne utrke grada Samobora, odgovoran za organizaciju utrke, počašćen sam da Vam mogu predstaviti 56. Noćnu utrku grada Samobora, koja će biti održana na ulicama našega grada i na glavnom gradskom trgu, Trgu kralja Tomislava, 26.5.2017. sa početkom programa od 18:30 sati.

Uzimajući u obzir da je ova utrka glavni trkački događaj za trkačku zajednicu u Samoboru ove godine, a koji se fokusira na promociju sporta, atletike i trčanja, kao i promociju zdravog življenja, to je zasigurno mjesto gdje Vaša kompanija i Vi kao Direktor/ica možete imati priliku za izvanrednu medijsku izloženost i isticanje vaših servisa i usluga.

56. Noćna utrka grada Samobora će se održati sa startom i ciljem na Trgu kralja Samobora, 26.5.2017. godine od 19:00 do 21:30, gdje se očekuje do 1000 sudionika iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Utrka će uključivati dvije različite dužine, tako da ćemo osigurati sudjelovanje ne samo vrhunskih trkača iz naše županije, Hrvatske i okolnih zemalja, nego i ponuditi isto građanima u svrhu promocije zdravog življenja, rekreacije i sporta općenito. Stoga, dozvolite da vas pozovem da sudjelujete na našoj utrci, predstavljanju na glavnom gradskom trgu i samom otvorenju manifestacije, gdje bih vas zamolio da se obratite sudionicima, kao vrijedan sponzor iste.

Kao dodatak u financijskom podupiranju naše utrke, kao sponzor imate osiguran medijski prostor, oglašavanje na web stranici utrke, našeg Kluba i službenih mjeritelja utrke te poziv na sva društvena zbivanja tijekom iste. Također ste slobodni umetnuti vaše promotivne materijale u sponzorski paket koji dobije svaki sudionik utrke.

Molim vas da za detalje oko uplate i mogućnosti sudjelovanja, financijski ili materijalno, kontaktirate bilo koji od navedenih kontakata ili mene osobno na 091.276.28.22.

Željko Oreški, mag. ing. traff​
Direktor utrke
cell phone:  +385 91 276 28 22
office:         +385 99 310 64 81
e-mail:        zeljko.oreski@gmail.com
skype:        zhare33